Monique Verkerk psycholoog in Landsmeer

vergoeding/registraties

Zorgverzekeraars vergoeden de behandeling door een gz-psycholoog (BIG geregistreerd) vanuit de basisverzekering.

De behandeling duurt 60 minuten per keer. De tijdsduur bestaat uit het gesprekscontact en de verslaglegging van de psycholoog.

De kosten worden in principe voor 100% uit de basisverzekering vergoed door de zorgverzekeraar. Deze maximale vergoeding vindt plaats wanneer de cliënt een restitutiepolis heeft, of indien de psycholoog een contract/ betalingsovereenkomst heeft met de zorgverzekeraar. Houdt u hierbij nog wel rekening met uw eigen risico.

Voor het jaar 2023 heb ik een contract met alle zorgverzekeraars die vallen onder de clusters van: VGZ, Zilveren Kruis, CZ, A.S.R., Caresq en DSW. Alle clusters staan hier niet uitgeschreven, bij twijfel kunt u het beste bij uw zorgverzekeraar controleren of ik een contract met deze heb.

Meestal wordt 75% vergoed wanneer de psycholoog geen contract heeft. Informeer echter zelf bij uw zorgverzekeraar welk percentage zij hanteren.
Voor de mensen die niet bij bovenstaande verzekeraars verzekerd zijn is het goed om te weten dat mijn uurtarief 90 euro is. Hierdoor is het meestal zo dat uw vergoeding van de zorgverzekeraar boven de 75% uitkomt. Houdt u ook in dit geval rekening met uw eigen risico.

Wegblijftarief: indien u korter dan 24 uur van te voren afbelt, breng ik 20 euro in rekening.

Registraties:

    • gezondheidszorgpsycholoog (BIG geregistreerd, nr. 69059086425)
    • lid van EMDR vereniging

De basiskwaliteitseisen zijn vastgelegd in de Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg (BIG) http://www.bigregister.nl

Mijn kwaliteitsstatuut is goedgekeurd en bevindt zich in de praktijk.